Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Tous Divatház
 
H2O
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Tous H2O női parfüm
 
 
Tous H2O női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Tous H2O női parfüm

Kényeztesse TOUS H2O: Az élet illata, a szolidaritás ékszere A víz az élet forrása, hatalmas kincsünk. A Tous a közös társadalmi felelősségvállalás irányvonalán alapul, ami magába foglalja a környezet tiszteletét is.

A TOUS H2O azon vágyból és meggyőződésből született, miszerint csak egy földünk van, és a szépségipar, valamint a környezettudatosság közötti szövetség egy jelentős lépést jelent a szebb és igazságosabb világ irányába. Eme családi filozófia minden egyes Tous tárgyat, terméket áthat, mely a nevet viseli. Tele van érzésekkel, varázslattal és törődéssel. A parfümök egy lényeges részét képezik ennek a különleges univerzumnak.

A TOUS H2O filozófiája ebből ered: illat, mely az életből született az életért. Egy csepp víz inspirálta az illat különleges üvegét, szimbolizálva azt a luxust, mely mindenki számára elérhető lehet. A Tous ama szociális közösségi felelősségvállalási irányvonalon alapul, mely magába foglalja a környezet tiszteletét, valamint a fair trade védelmét.

Rosa Tous- Miként minden TOUS parfüm, ez az illat is egy TOUS ékszer kollekció ihleteként született. A TOUS H2O ékszerkollekció hatalmas sikernek örvend az ékszermárka történetében. A TOUS H2O ékszerek melyek kék topázból és 18 karátos sárga aranyból vagy kiváló minőségű ezüstből készülnek a szolidaritás ékszerei, melyek egy vízcseppet jelképeznek. A víz az élet forrása.

A víz nagy kincsünk. Miként az óceán milliónyi apró vízcseppből áll, mi mindannyian egy-egy vízcseppek lehetünk a szolidaritás tengerében. Apró gesztus, nagyszerű eredmény. A Tous H2O tökéletes harmóniát képez a természet és a magas szintű technológia között; luxus és a fenntarthatóság között. Farmok, gazdaságok természetes nyers alapanyagai; biológiailag lebomló csomagolás; parfümüveg és összetevők, melyek tiszteletben tartják a fenntartható fejlődés normáit.

A Tous H2O megnyitotta az univerzum egy új útját: ecochic koncepció. ECO-CHIC Egyre inkább tendencia a föld fenntartható fejlődéséért, valamint a szociális egyenlőtlenség megdöntéséért vívott tevékenység, mely a legelegánsabb cselekedet napjainkban. TOUS H20 Az első illat a luxus piacon, melyet eco-chic koncepcióval alkottak meg.

A Tous H2O termékcsomagolásán és belső leírásán láthatóak azon logók, melyek az illat szolidaritási értékeit képviselik, és olvasható a termékhez kapcsolódó kötődésük.

Az illat Illatcsalád: vizes A fejjegyben lédús citrom és levendula ragyog, s az illat átöleli bőröd egy csokor rózsával, majd gyömbérrel, valamint fás alapjegyekkel. Bio-organikus összetevők. - Fejjegy: Organikus citrom Organikus levendula - Szívjegy: Rózsa Jázmin Mandarin - Alapjegy: Cédrus Fehér ámbra Ausztrál szantálfa

Tous H2O női parfüm

Tous H2O női parfüm

Illatcsalád: Virágos- aqua

Megjelenés éve: 2009

Illatösszetétel: Citrom, Levendula, Rózsa, Jázmin, Mandarin, Cédrus, Fehér ámbra, Ausztrál szantálfa

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

ugrás a lap tetejére

VIP parfüméria

 

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm