Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Thierry Mugler Divatház
 
Alien illatcsalád
 
Angel Muse
 
 
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Thierry Mugler Alien női parfüm
 
 
Thierry Mugler Alien női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Thierry Mugler Alien női parfüm

Thierry Mugler Alien ámbra és fás virágos jegyek kavalkádja.

- Noszály Sándor élsportoló szerint: "Fűszeres bevállalós illat. Akihez tényleg illik, hódít vele, de ha nem, akkor csalódást okozhat a parfüm."

- Győri Krisztián parfüm szakértő: "Nekem túl tömény, bódító ez az illat. A nő, aki hordja, a figyelem középpontjába akar kerülni vele.

- Galambos Péter alias Galamb az MTV Kultúrház műsorvezetője: "Elfedős illat, aki viseli, valamit rejteget. Éppen csak átkell szaladni alatta, azonban sokáig eltart, egy idő után enyhül a töménysége."

Alien-nek, a nap istennőnek, hatalmában áll minden nő igazi ragyogását felszínre hozni. Kivételes aurája, egy arannyal és drágakövekkel díszített palota fényével ragyogja be a teret. Drágakövek, tele intenzív és jótékony hatású energiákkal. 2005-ben jelent meg az Alien az Eau De Parfum. Mint egy drága elixír, amely a borostyános, fás, virágos illatjegyekből született.

Ma, Thierry Mugler új, sugárzó energiával öltözteti fel az Alien-t, és bemutatja az illat Eau De Toilette változatát. Alien EDT ragyogásával és titokzatosságával megtéveszti és megbabonázza az érzékeket: egyszerre pezsgő és kitárulkozó, ugyanakkor rejtélyes és titokzatos. Az illat: Virágos, fás, borostyános kompozíció.

Az Alien EDT -t a vidám és ragyogó frissesség jellemzi. Egy alkotás három "meglepetéssel". Szikrázó citrusos akkordok Első benyomásra energikus és friss, amelyet a fej jegyben szereplő mandarin esszenciának köszönhet. Pikánsnak és enyhén csípősnek érezhetjük, az első találkozásra.

Ragyogó virágosság. A fehér virágok fantasztikus harmóniájától válik az illat teljes egésszé, melyet a marokkói jázmin ural. Ettől a különlegességtől válik szikrázóvá és ragyogóvá az Alien EDT.

Rejtélyesség, az ölelő fehér borostyán, amely időtlen, örökzöld és mégis modern. Ezen kívül a titokzatos kasmír fa . ezek a harmóniák fonódnak össze egy rejtélyes ölelésben, ez kölcsönzi a bőrnek a finom érzékiséget és varázslatot, amit az illat viselése során érezhetünk. Ez az Alien emblematikus védjegye.

Thierry Mugler Alien női parfüm

Thierry Mugler Alien női parfüm

Illatcsalád: Orientális- fás

Megjelenés éve/ Használat: 2005 különleges alkalmakra

Illatösszetétel: Sambac jázmin, Fehér ámbra, Narancsvirág, Fás és nap jegyek, Kasmír

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm