Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Stella McCartney Divatház
 
POP
 
Stella Illatcsalád
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Stella McCartney POP női parfüm
 
 
Stella McCartney POP női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Stella McCartney Pop női parfüm

Stella McCartney divatház 2016-os alkotása a POP. Virágos, modern, könnyed fiatalos és rakoncátlanúl vibráló illat a divattervező Stella McCartney Paul és lánya Linda McCartney közös alkotása. "Szabad szellemű és modern gondolkodású nőknek tervezték." - nyilatkozta Paul

Az illat áll két fő összetevője: tubarózsa és szantálfa. POP újraértelmezetten használja a tubarózsát, mely legendásan merész illat, hangsúlyozva annak fényesebb, erőteljesebb, vibráló napenergiáját. Az illat harmóniáját a szantálfa adja, mely kiegyensúlyozza a tubarózsa élénkségét. Ez a váratlan és meghökkentő kombináció tagadhatatlanul nőies illatot eredményez. A szabadságot, kreativitást és előítéletektől mentes szemléletmódot ünnepli ez az alkotás.

Nem elhanyagolható a természet megóvásáért tett erőfeszítésük sem, mely a csomagolásnál nyilvánult meg: "Az innovatív technológiát arra használták, hogy minimálisra csökkentsék a környezetre gyakorolt negatív hatásokat a csomagolás kapcsán. A Forest Stewardship Council (FSC) igazolja, hogy az összes csomagolás fenntartható erdőgazdálkodásból származik ."

Stella McCartney Pop női parfüm

Stella McCartney Pop női parfüm

Illatcsalád: Virágos- fás pézsma

Megjelenés éve: 2016

Illatösszetétel: paradicsom és ibolyalevél, zöld mandarin, pézsma, ibolya, tubarózsa, frangipáni, cédrus, szantálfa

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm