Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Prada Divatház
 
Candy illatcsalád
 
La Femme illatcsalád
 
Prada férfi parfümök
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Prada Candy Florale női parfüm
 
 
Prada Candy Florale női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Prada Candy Florale női parfüm

Prada neve ma már jól ismert a luxusparfümök között is.

A divatcég illatait a markánsság és az elegancia jellemzi.

Erőteljes, mégis összetett illatok, klasszikus üvegcsébe zárva. A kacér és játékos, mégis elegáns illatával a Candy Florale is jól illeszkedik az eddigi illatok közé.

A márka "arca" Léa Seydoux, a Grand Hotel Budapest címu filmből is ismert színésznő. Ő formálja meg Candy alakját, aki "Ha a szerelem pite volna, Candy még egy szeletet kérne. Ha a szerelem ital volna, Candy duplát rendelne. És ha a szerelem virág lenne. Candy hatalmas csokrot szeretne!"

Ez a mondás tökéletesen összefoglalja Prada Candy hangulatát, a páratlan jókedvét, az életszeretetét. Candy szerint a szerelem olyan, mint a virágok.

Kacér játékra hív minket, ahol az érzékiség a tetőfokára hág. Virágok ezrei veszik körül, élvezi a lágy szirmok tapintását. Candy természetes szépsége kivirul A Candy Florale szikrázó olasz cédrust idéző fejjegye eleganciát kölcsönöz a viselőjének, még a friss virágcsokrot idéző szívjegy simogatóan körülöleli őt. Az ikonikus Candy alapjegyek, az érzéki laoszi benzoin, a pézsma és a karamell pedig mélységet, édességet, érzékiséget adnak az illathoz. A Candy Florale csomagolása is ellenállhatatlan.

Az igéző rózsaszín doboz legfőbb díszítőeleme a Prada-kollekciók inspirálta virágmotívum. Candy virága olyan, mint ő maga: első ránézésre egyszerű, de mégis egyedi és különleges. Az ArtDeco stílust idéző dobozbelsőből szintén rózsaszínű üvegcse bújik elő, félgömb alakú szórófejével emlékeztetve a Candy Florale virágos illatára. A palack íves, intenzívebb rózsaszín talpa játékosságot csempész a kompozícióba.

Prada Candy Florale női parfüm

Prada Candy Florale női parfüm

Megjelenés éve: 2014

llatösszetétel: Limoncello, Bazsarózsa, Karamell, Benzoin, Méz, Pézsma

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm