Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Michael Kors Divatház
 
Glam Jasmine
Sexy Sunset
Wonderlust
24K Brilliant Gold
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Michael Kors Glam Jasmine női parfüm
 
 
Michael Kors Glam Jasmine női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Michael Kors Glam Jasmine női parfüm

Michael Kors Glam Jasmine Néha sportos, Mindig szexi, És soha nem riad meg a fényűzéstől

NEW YORK, 2013. május 9. - Michael Kors jet set életmódja egy-egy illatot és gondosan összeválogatott smink termékeket magában foglaló három külünböző kollekcióban kel életre, melyek mindegyike a tipikus Michael Kors nő változó hangulatainak egyikét tükrözi.

"A szépítkezés Michale Kors féle értelmezése egyfajta emelkedett valóság" - fogalmaz Michael Kors. "Lehetőséget nyújt arra, hogy a nők különböző hangulataikat juttassák kifejezésre."

Első nemzetközi szépség- és életmód kollekciójával a tervező a szépség kiemelésének egy merőben eredeti és maximálisan fényűző módját kínálja. A három különböző összeállítás egy-egy illatot és az azokhoz illő sminktermékeket foglalja magában, melyeket a Kors által oly kedvelt ragyogó, napbarnított bőr kellékei egészítenek ki.

Mindhárom kollekció szívét egy-egy egyedi illat alkotja, melyek mindegyike a tipkus Michael Kors nő egy-egy oldalát testesíti meg és ezt nevükben is kifejezésre juttatják: SPORTY, SEXY és GLAM.

A SPORTY CITRUS frissességét narancs és mandarin kölcsönzi, alapját a fa melege és a fehér virágok illata alkotja. A krémes, fás illatjegyek Michael Kors jellegzetes, semleges színeinek olfaktív megfelelői, melyek a magabiztos, lezser, magát kifinomult könnyedséggel, de mindig nagy élvezettel prezentáló nő ellenállhatatlan vonzerejét idézik

A SEXY AMBER a szantálfa és a pézsma illatába burkolódzó érzéki ámbrára fekteti a hangsúlyt, melyet a narancs, mandarin, és fehér virágok tesznek élénkebbé. Az illatot a Michael Kors kollekcióiban gyakran felbukkanó merész színek ihlették. A Michael Kors márka ikonikus fotóin látható élénk színfoltok az életörömöt és ellenállhatatlan vonzerőt jelképezik.

A GLAM JASMINE Kors kedvelt virágillatát, a jázmint állítja középpontba, melyet alig észlelhetően hangsúlyoznak a meleg fás és szikrázó citrus illatjegyek. A GLAM kollekció az esténként merész színeket, sötét, gazdag árnyalatokat, szilva- és bogyós gyümölcs színeket bevállaló nő személyiségét testesíti meg. Az illat, akár a bátor, színes divatirányzat maga, szégyentelenül nőies. Ideális a hódítani vágyó nők számára.

Michael Kors Glam Jasmine női parfüm

Michael Kors Glam Jasmine női parfüm

Illatcsalád: Virágos

Megjelenés éve: 2013 Illatösszetétel: Jázmin, Szilva, Fehér virágok, Bogyós gyümölcsök, Fekete ribizli, Szantálfa

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

Kapható a VIP Parfümériánál - ahol a divat kezdődik

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm