Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Gianfranco Ferré Divatház
 
Camicia 113
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Gianfranco Ferré Camicia 113 női parfüm
 
 
Gianfranco Ferré Camicia 113 női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Gianfranco Ferré Camicia 113 női parfüm

Gianfranco Ferré, a couture egyik legnagyobb mestere, minden alkotását építészeti pontossággal alkotja meg. Időtálló, elegáns darabjainak különlegessége az egyszerűségben és a tökéletes szabásvonalakban rejlik. Ezen mérnöki tökéletességhez kapcsolódva, kollekcióiban mindig hangsúlyos szerepet kap a Fehér ing, mint alapdarab, amelyet a mester kreatív megoldásai ikonikus darabbá emeltek az évek során.

A mester minden munkáját skiccek felvázolásával kezdi; nem volt ez másképp a parfüm megalkotásánál sem. Innen jött az inspiráció, hogy maga az illat is a 113-as számú skicc nevét viselje.

" Mindig is szerettem volna egy olyan parfümöt alkotni, amely a frissen vasalt fehér ingek illatát kelti életre." Gianfranco Ferré

A fej illat mediterrán hangulatát a Bergamott Citrom aromája adja, amely a Magnólia tisztáságában, majd pedig a Babarózsa kellemes aromájában teljesedik ki.

Szív jegyek közül a Jázmin szirmok adják az illat puhaságát és frissességét, míg az ibolya és az írisz karakteressé teszik a kompozíciót.

Az alap jegyek karakterét a Sziámi benzoé adja, amelyet a Patchouli és a Pézsma tesznek bujává és felejthetetlenné.

Gianfranco Ferré Camicia 113 női parfüm

Gianfranco Ferré Camicia 113 női parfüm

Illatcsalád: Orientális- virágos

Megjelenés éve: 2015

Illatösszetétel: Bergamott, Citrom, Magnólia, Babarózsa, Jázmin szirmok, Ibolya, Írisz, Benzoé, Patchouli, Pézsma

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm