Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Gabriela Sabatini Divatház
 
Happy Life
 
Gabriela Sabatini Ritkaságok
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Gabriela Sabatini Happy Life női parfüm
 
 
Gabriela Sabatini Happy Life női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Gabriela Sabatini Happy Life női parfüm

EGY PEZSGŐ, ÚJ ILLAT GABRIELA SABATINI-TŐL

"A Happy Life egy különleges üzenet minden nőnek; hogy érezzék jól magukat saját női mivoltukban, és a mosoly mindig ott ragyogjon az arcukon!"

Gabriela Sabatini Az új Gabriela Sabatini 2015-ben kiadott parfümjét a Boldog élet érzése ihlette. A Happy Life maga az optimizmus és az autentikus szépség. A hirdetési anyagon Gabriela egy buja, színes virágos kertben sétál, és sugárzó mosolyával úgy ragyog, akár a napsugár - az elbűvölő természetes szépség, akit körül ölel a természet szépsége, és akit elragadó mosolya még őszintébbé varázsol.

AZ ILLAT

A fejillatban a rózsaborsnak köszönhetően az illat pezseg az élettől, míg bergmot citrusos jegye Gabriela legelső parfümjét idézi, és egyben a Happy Life-ot is igazi Sabtini karakterrel ruházza fel .

Magnólia, rózsa és csillagjázmin elegye a természetes érzékiséget sugározza a szívben. A pézsmával körülölelt őszibarack és vanília bársonyos alapot ígér. Az illatkreáció elbűvölő és felejthetetlen benyomást tesz.

A "Happy Life", akárcsak Sabatini, optimista és életvidám, tükrözi a mai, modern nő életszemléletét: határozott, energikus, független és sikeres, és a mosoly mindig ott ragyog az arcán.

Gabriela Sabatini Happy Life női parfüm

Gabriela Sabatini Happy Life női parfüm

Illatcsalád: Virágos- gyümölcsös

Megjelenés éve: 2015

Illatösszetétel: Bergamott, Magnólia, Jázmin, Rózsa, Őszibarack, Rózsabors, Vanília, Pézsma

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm