Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Estée Lauder Divatház
 
Modern Muse illatcsalád
 
Pleasures illatcsalád
 
Estée Lauder Ritkaságok
 
Beyond Paradise
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Estée Lauder Modern Muse Le Rouge női parfüm
 
 
Estée Lauder Modern Muse Le Rouge női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge női parfüm

Legyen merész! Ihlessen meg másokat!

Az Estée Lauder felfedi a modern nőiesség új, merész oldalát. A Modern Muse Le Rouge-t a modern múzsa fényűző, provokatív énje ihlette. A Le Rouge a magabiztos és szexi nőt testesíti meg, aki sosem marad észrevétlen. Kedvenc színe a stílusát és a magához az élethez való hozzáállását megtestesítő vörös.

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge illat:

A gyümölcsös-virágos orientális illatok kategóriájába tartozó Modern Muse Le Rouge az érett gyümölcsök által életre keltett pazar rózsák és a múzsa drámai személyiségét megragadó, bársonyos krém-akkord szexi kontrasztja. Innovatív szerkezetének köszönhetően az illat kettős benyomást tesz, így lehetővé teszi a nők számára, hogy két, egymásnak ellentmondó akkordon keresztül azonosuljanak az illattal:

Érett rózsa-akkord: az illatnak ez az oldala a Le Rouge nő tagadhatatlan merészségét és a vörös szín üzenetét közvetíti. A Bourgeon de Cassis és a málna lüktető rózsaborssal és sáfránnyal ellensúlyozott lédús gyümölcsössége a bolgár rózsa szirmainak testességével és a Rose Centifolia frissességével egyesül.

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge Bársonyos krém-akkordja: szexi, provokatív stílusérzékét és mindig drámai jelenlétét a csábító Vetriverrel és pacsulival keveredeő, testes madagaszkári vanília és pézsmamályva (Abelmoschus moschatus) ellenállhatatlan keveréke szimbolizálja, melyet a magnólia és a jázmin buja nőiessége jár át.

Csomagolás

A Modern Muse Le Rouge csomagolásának minden eleme a fényűzés és a kifinomultság jegyében készült. Ezt tükrözi már a hosszúkás, masszív, lekerekített szélű üveg formája és lenyűgöző, vörös színű kupakja is, melyet az Estée Lauder legelső illatát, a Youth Dew-t díszítő ikonikus masni ihletett. Az üveg a modern nőiesség merész vizuális megjelenítése. Minden részlete a Modern Muse Le Rouge üzenetét közvetítő, markáns állásfoglalás.

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge női parfüm

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge női parfüm

Illatcsalád: Orientális- virágos

Megjelenés éve: 2015 hétköznap

Illatösszetétel: Málna, Rózsabors, Sáfrány, Bolgár és májusi rózsa, Jázmin, Magnólia, Pacsuli, Vetiver, Madagaszkári vanília, Pézsma

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

Kapható a VIP Parfümériánál - ahol a divat kezdődik

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm