Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Dolce Gabbana Divatház
 
Pour Homme
 
The One for Men EDP
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Dolce & Gabbana The One for Men férfi parfüm
 
 
Dolce & Gabbana The One férfi parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Dolce & Gabbana The One for Men férfi parfüm

Egy elegáns, érzéki parfüm, amely modern, mégis egyedülálló, egy időtlen klasszikus. Ez természetesen a Dolce&Gabbana The One férfi illata.

A The One for Men tökéletesen tükrözi azt, hogy milyen a Dolce&Gabbana férfi: karizmatikus és érzéki, elegáns és kifinomult. Ő a modern hedonista, aki mindig figyelemfelkeltő, akit nem lehet nem észrevenni. ."A The One for Men a Dolce&Gabbana férfinak készült: aki modern, érzéki, kozmopolita, aki gondosan figyel külsejére, törődik önmagával és testével. Egy férfi vele született karizmával, magabiztossággal, olyan férfi, aki nem fél kifejezni személyiségét a parfümön keresztül, amit visel."

Domenico Dolce and Stefano Gabbana AZ ILLAT A The One for Men az elegancia és az érzékiség koncentrációja. Az illat egyszerre klasszikus és modern, vibráló és lebilincselő. A fűszeres, keleties illat a dohány és a kifinomult fás jegyek harmóniája. A fejillatban grapefruit, koriander és bazsalikom vezet a The One vibráló eleganciájához. A szívillat - cardamom, gyömbér és narancsvirág - fűszeres és meleg, erőteljes érzéki komponens. Az alapillat - cédrusfa, ámbra, és dohány - valódi férfiasságot kölcsönöz az illatnak. Matthew McConaughey-re esett a választás, mert ő az, aki tökéletesen megtestesíti a The One for Men férfit. Érzéki és ironikus, ez a vonzó, texasi színész személyesíti meg a The One for Men esszenciáját férfias, csábító érzékiségével és sportos eleganciájával.

"Matthew azonnal hatott ránk, rögtön tudtuk, hogy Ő az ideális megtestesítője új férfi illatunknak. Egy igazi sztárt akartunk erre a szerepre. Egy magabiztos férfit, aki karizmatikus, kisportolt, érzéki és elegáns. Olyan férfit akartunk, aki képes saját hiúságával játszani, egy igazi csábítót, aki kellő öniróniával bír. Mindketten nagy rajongói vagyunk a filmjeinek, melyekben megmutatkozik ironikus, mégis érzéki személyisége megragadva azt, amit mi a The One-nal ki akarunk fejezni!" Domenico Dolce és Stefano Gabbana

A CSOMAGOLÁS

Az elegáns üveget letisztult, geometrikus vonalak határolják előkelő, klasszikus designt teremtve, melyet ezüst nyak díszít és kifinomult négyszögletes, barnára festett metál kupak koronáz meg. A The One for Men üvege mindazt a luxust szimbolizálja, amit a Dolce&Gabbana képvisel. Az üveg arámyai a divatház által készített öltönyökre emlékeztetnek. A csomagolás egyszerű, metálbarna doboz, melyet csupán az ezüst logó díszít, s mely tovább hangsúlyozza a kifinomult, tiszta egyszerűséget.

Dolce & Gabbana The One for Men férfi parfüm

Dolce & Gabbana The One for Men férfi parfüm

Illatcsalád: Fás- fűszeres

Megjelenés éve: 2015

llatösszetétel: Koriander, Grapefruit, Kardamom, Dohány, Bazsalikom, Gyömbér, Narancsvirág, Cédrusfa, Ámbra

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

ugrás a lap tetejére

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm