Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Dolce & Gabbana Divatház
 
Dolce Illatcsalád
 
Light Blue Illatcsalád
 
Pour Femme Illatcsalád
 
The One Essence
 
Velvet Mimosa Bloom
 
Dolce & Gabbana Ritkaságok
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Dolce & Gabbana Dolce Floral Drop női parfüm
 
 
Dolce & Gabbana Dolce Floral Drop női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Dolce & Gabbana Dolce Floral Drop női parfüm

A HARMAT ÉS NEROLI LEVELEK VARÁZSLATOS ÉRINTÉSE és a hajnal tisztasága.

A frissen szedett fehér virágok harmatos, finom illata. Az aromákkal teli, roppanós neroli levelek. Kedvesed kacagásának visszhangja és parfümének finom nyoma, amely felébreszti az emlékeket.

Ez a Dolce Floral Drops, a Dolce & Gabbana új illata. "A Dolce Floral Drops friss és könnyed, éppoly becses, mint a reggeli gyengédség." Domenico Dolce and Stefano Gabbana

AZ ILLAT

A Dolce Floral Drops a frissesség és virágos illatok kivételes báját hordozza magában. Az új Dolce Floral Drops illat frissebb, könnyedebb, mint a Dolce alapmu. Olyan mint a kora hajnalban szedett harmatos virágok illata. A kompozíció megtartotta elődje fehér virágokból áradó illatvonalat. Az illat friss mandarin levél és papaya virág illatával nyit. A szív vonal tartalmazza a fehér virágokat, az amaryllis-t, nárciszt és a vízi liliomot. Kasmír, pézsma és szantálfa teszi tartóssá a parfümöt.

Fejillatok: Neroli levelek, Papaya virág

Szívillatok: Fehér amarilisz, Fehér nárcisz, Fehér vízi liliom

Alapillatok: Kasmír, Pézsmás jegyek, Szantálfa

Illatcsalád: Virágos, Friss virágos

A CSOMAGOLÁS

Dolce Floral Drops csomagolása követi a Dolce egyedi megjelenését: vastagított üveg, kerekített vonalak, szilárd alj, illetve a jellegzetes faragott virágkupak tejfehér szirmokkal. A matt üveg továbbá egy ködös zöld színt kölcsönöz, amely az illat finom és harmatos frissességét vetíti előre.

NAGYKÖVET:

KATE KING Dolce Floral Drops lelkületének közvetítésére Kate King, a fiatal modell hivatott. A modellt, igézo szemeivel és arisztokratikus vonalaival, Domenico Dolce és Stefano Gabbana úgy jellemezték, mint Angelica-Claudia Cardinale - "A Leopárd" - modernkori megtestesítojét.

A KAMPÁNY

Dolce Floral Drops reklámkampánya mögött, a lángelmék, - Domenico Dolce, mint fotós és Stefano Gabbana, mint kreatív direktor áll.

Dolce & Gabbana Dolce Floral Drop női parfüm

Dolce & Gabbana Dolce Floral Drop női parfüm

Illatcsalád: Virágos- friss

Megjelenés éve: 2015

llatösszetétel: Papaya virág, Mandarin (neroli), Amarilis, Fehér virágok, Nárcisz, Vizililiom, Pézsma, Kasmírfa, Szantálfa, Pézsma

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP Parfüméria

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm