Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Clinique Divatház
 
Aromatics in White
Happy in Bloom illatcsalád
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Clinique Aromatics in White női parfüm
 
 
Clinique Aromatics in White női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Clinique Aromatics in White női parfüm

A szezon legmerészebb illata, azoknak, akik nem félnek az árnyékuktól Hatásos. Nagyon is. Kezdenénk így a Clinique új illatának ismertetését. Aki illatolta már, az tudja, hogy ez egy bátor illat.

Clinique Aromatics in White nem az a kedvesen bájolgós, málnás alapú cucc, hanem egy olyan variáció, amit nem felejt el az ember. Megosztó, az egészen biztos.

Clinique Aromatics in White-ot azoknak ajánljuk, akik túl vannak már azon, hogy szeretnének megfelelni bárkinek is. Azoknak, akik nem félnek attól, ha valaki felfigyel rájuk az utcán, vagy a liftben.

Azoknak, akik tudják, hogy mitől döglik a légy és milyen az, ha az ember beér egy tárgyalóterembe és hirtelen csend lesz. A merész illat ibolyalevél akkorddal nyit, mely az ámbraszerű Cistus és a szecsuáni bors illatával keveredik.

Az Aromatics in White szívében törékeny rózsaszirmok, rózsavíz esszencia és narancsvirág lakik, aminek a finomságát a pacsuli testessége oldja fel.

Leszáradásában az ámbra, a pézsma és a csodás benzoin erősíti fel a különleges illatot. Iszonyatosan összetett és mégis valahogy nagyon tiszta az egész.

Ez illat védjegye lesz annak, aki viseli. Nem hasonlít másra, nem keresed az összefüggéseket, egyszerűen csak tudod, hogy kihez tartozik és kész.

Clinique Aromatics in White női parfüm erős, határozott, karakteres, de nem veri orrba azt, aki mellett elmész. Viszont kedvesen megpaskolja a nóziját azért, hogy nehogy elfelejtse, ott járt egy igazi nő, aki bátor, de közben harmonikus illatot tett reggel magára.

Clinique Aromatics in White női parfüm

Clinique Aromatics in White női parfüm

Illatcsalád: Orientális- virágos

Megjelenés éve: 2015

Illatösszetétel: Narancsvirág, Rózsa, Ibolya levelek, Labdanum, Szecsuáni bors, Pacsuli, Ámbra, Pézsma, Benzoin, Vanília

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm