Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Calvin Klein Divatház
 
CK 2
 
CK One Gold
 
CK nyári illatcsalád
 
Deep Euphoria illatcsalád
 
Eternity illatcsalád
 
Euphoria Essence
 
Sheer Beauty Essence
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Calvin Klein Eternity Now női parfüm
 
 
Calvin Klein Eternity Now női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Calvin Klein Eternity Now női parfüm

Egyetlen pillanat, a kezdet kezdete Az örökkön örökké miatt érzett izgalom Az öröklét most kezdődik ragyogó - buja - érzéki ETERNITY NOW Calvin Klein illatpár az ébredő új, szerelem keltette borzongást, a nyers, zabolázatlan érzelmek bujaságát tükrözi, azt a pillanatot, amikor két ember ráébred, közöttük most kezdődik az örökkévalóság. Kettejük találkozása mély és egyértelmű pillanat, amikor a közöttük fellángoló érzelmek fizikai és lelki erejét már nem lehet letagadni.

Calvin Klein Eternity Now illat hűen követi a márka virágos-gyümölcsös hagyományait, nyitányában nektarin édes cseppjei, lédús licsi és birsalma sorbet alkotnak kirobbanóan friss elegyet, ez a gyümölcsözön sugárzóan fiatal és energikus benyomást kelt már az első pillanatban.

A szívillatban pompás virágcsokor bontja szirmait, bazsarózsa, barackvirág és harmatos narancsvirág szirmok üdesége kápráztatja el érzékeinket, majd színre lépnek az alapillat meleg és érzéki összetevői: kasmírfa, érzéki ambrox és nőies pézsma fedik fel a gyönyörű love story ellenállhatatlan erejét.

Calvin Klein Eternity Now parfüm: ragyogó, lebilincselő, virágos

- Fejillat: nektarin dzsúz, licsi, birsalma

- Szívillat: bazsarózsa, barackvirág, keserűnarancs virág, szirom

- Alapillat: kasmírfa, ambrox, pézsma

Calvin Klein ETERNITY NOW üvegek újraértelmezik az ikonikus Calvin Klein ETERNITY parfümök klasszikus vonalait, friss és időtálló megjelenéssel. A tiszta, átlátszó üvegek mély, nehéz talpat kaptak, ami új dimenziót ad a csomagoláshoz, kifejezi az illatok luxus minőségét. A férfi és női parfümös üvegek közötti nyilvánvaló kapcsolatot mutatják az azonos sziluettek, finoman utalva a klasszikus Eternity örökségre.

A parfümök romantikus színe, - halvány rózsás a női, finom szürke a férfi variáns - melegséggel és energiával töltik meg a gondosan tervezett dizájnt.

Calvin Klein Eternity Now női parfüm

Calvin Klein Eternity Now női parfüm

Illatcsalád: Virágos

Megjelenés éve/ Használat: 2015

Illatösszetétel: Nektarin, Licsi, Birsalma, Bazsarózsa, Barackvirág, Keserűnarancs virág, Kasmírfa, Ambrox, Pézsma

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm