Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Boucheron Divatház
 
Quatre Pour Homme
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Boucheron Quatre Pour Homme férfi parfüm
 
 
Quatre Pour Homme férfi parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Boucheron Quatre Pour Homme férfi parfüm

Lenyűgöző stilus, frissesség és intenzitás

A francia Boucheron Quatre nevű ékszer kollekciója még 2004-ben jelent meg, és 2015-ben parfüm kollekcióval bővűlt és megjelenése óta töretlen sikernek örvend a magas luxust keresők körében. A most megjelent Quatre parfüm emeli a gyűrű ikonikus fényét.

Az emblematikus ékszer és parfüm egyértelműen a márka 120 éves jelenlétét hivatott hirdetni a Palce Vendôme 26 szám alatt. A Frédéric Boucheron által 1858-ban alapított márka volt az első, amely a híres párizsi címre költözött be 1893-ban. A cég ékszerek és órák gyártására specializálódott.

A márka egy teljes dinasztiára épül fel, mely hosszú évtizedek kemény és professzionális munkája nyomán, már a kezdetektől a fényűzés letéteményese, a luxus legfelső szegmensében foglalt helyet. III. Sándor cár, indiai maharadzsák, Erzsébet királynő és más uralkodók is viselték és, viselik valamint használják napjainkban is eme dicső ékszereket és parfüm alkotásokat. A márkát 2000-ben vásárolta fel a Gucci Group, amit pedig a PPR (azóta Kering) vásárolt meg. A cégcsoport több híres luxusmárka tulajdonosa.

Boucheron Quatre Pour Homme férfi parfüm

Boucheron Quatre Pour Homme férfi parfüm

Illatcsalád: fás- virágos pézsma

Megjelenés éve: 2015

Illatösszetétel: Citrom, Lime, Sambac jázmin, Rózsa, Cédrus, Kasmírfa, Pézsma, Vanília, Cédrus

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

Kapható a VIP Parfümériánál - ahol a divat kezdődik

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm